Carwrap configurator

carwrap configurator

Met trots presenteert autobestickeren.com de carwrap-configurator. Met een carwrap geeft u uw auto snel een heel nieuwe kleur. Of pimp uw auto met een striping of laat uw autodak wrappen! De mogelijkheden zijn oneindig, maar met behulp van de carwrap-configurator bent u altijd eigenzinnig en origineel. Bereken nu direct uw prijs!

Uiteraard houden wij van autobestickeren.com ons dagelijks bezig met autobestickeren, maar ook met carwrappen en het ontwikkelen van vooruitstrevende technieken in deze branche. We zijn voortdurend bezig met de laatste trends op het gebied van folies en materiaal. Autobestickeren.com heeft een jarenlange ervaring en veel kennis in huis. Dat stelt ons in staat om echt met onze klanten mee te denken, de beste oplossing te vinden en zo zeer effectief te werken.

De carwrap-configurator berekent direct de prijs van uw wensen (inclusief BTW) en is gebaseerd op het gebruik van hoogwaardige folies.

 

carwrap

Carwrapping:

Een carwrap is een speciaal ontwikkelde hoogwaardige folie, bedoeld om aan de buitenzijde van de carrosserie van een auto aangebracht te worden.

Start configuratie

 

Two tone

Two tone:

Carwrap Two Tone is eigenlijk hetzelfde als een normale carwrap, met dit verschil dat gewerkt wordt met folies in twee verschillende kleuren.

Start configuratie

 

 

 

Striping - Viperstrepen

Striping:

Striping wil zeggen dat een auto door middel van sportieve strepen voor weinig geld een compleet andere uitstraling krijgt. Deze ‘strepen’ worden ook wel Viper Strepen genoemd. Uiteraard zijn ook deze Viper Strepen van hoogwaardige kwaliteit.

Start configuratie

 

Dakwrapping

Dak wrapping:

Een sticker op het dak van de auto geeft direct een strakke en frisse indruk. Deze sticker kan één kleur zijn, of met een van onze designs of uw eigen ontwerp worden uitgevoerd. Goed voor een eigenzinnige en originele auto!

Start configuratie

 

 

 

Sideskirts - dakwrap en spiegels

Sideskirts, dak en spiegels:

Een sideskirt is de rand aan zij-onderkant van de auto. Door deze sideskirt te bestickeren kan een auto al een heel ander uiterlijk krijgen. Ook meegespoten spiegels en bumpers kunnen bestickerd worden. Met het bestickeren van deze delen is het voor een klein budget mogelijk een auto eenvoudig en snel te verfraaien.

Start configuratie

 

 

 

 

 

Selecteer hier uw gewenste voertuig en stel uw pakket samen :

 

Bel me terug

Heeft u een vraag, wilt u een advies of een telefonisch overleg met een van onze medewerkers? Als u dit formulier invult en verzendt, bellen we u zo spoedig mogelijk op het ingevoerde nummer terug.