Uniek interieur met Airtex fotobehang

Met Airtex behang geef je je kantoor, bedrijfspand of interieur een stijlvolle en unieke uitstraling: je eigen afbeeldingen en ontwerpen haarscherp afgedrukt op naadloos en niet-spiegelend fotobehang. Bekleed je muur bijvoorbeeld met je bedrijfslogo, of met de kleuren van je huisstijl.

Snel meer weten? Neem contact op via (020) 30 80 127 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Opvallende reclame op uw bedrijfswagen

Marketing is tegenwoordig al duur genoeg. Het liefst kiest u daarom voor een duurzame oplossing, waarmee u tegelijkertijd heel veel bereik creëert. Het laten bestickeren van uw bedrijfswagens of bedrijfsbussen biedt hierin uitkomst. Met jarenlange ervaring en een mooi portfolio zijn wij uw partner als het gaat om voertuigen bestickering.

Autobetickeren.com bestickert uw bestelauto’s, bestelbussen of bestelwagens. Onze prijzen zijn inclusief montage en opmaak en desgewenst nemen wij het ontwerp voor u uit handen. Wij denken met u mee over een creatief en opvallend ontwerp dat blikken zal vangen. U levert uw bedrijfswagens af bij ons, of wij komen uw voertuig op locatie van bestickering voorzien. Beschikt u over een wagenpark, dan bieden wij ook fleetmarking aan.

Bekijk pakketten
van Gogh bestickering
groene play button

Airtex fotobehang: Naadloos

Airtex behang is fijngeweven polyesterdoek met daaroverheen een pvc-coating. Dit maakt het behang supersterk en voorkomt glanzen. Het doek maakt het mogelijk om foto’s haarscherp af te drukken op één stuk behang. Dat plakken we in z’n geheel op de wand, zonder ontsierende naden. Dankzij de grijze achterkant schijnt de ondergrond niet door. En doordat het behang vuil en water afstoot en brandvertragend werkt, is het ideaal voor openbare ruimtes.

Contact opnemen
YSDS airtex fotobehang naadloos
Oproer airtex fotobehang naadloos

Airtex behang: monteren

Zelf Airtex behang aanbrengen? Hou er rekening mee dat het niet uit banen bestaat, maar uit één stuk behang, zo groot als de muur. Bovendien moet de ondergrond vooraf behangklaar zijn: er mag geen enkele oneffenheid op de muur achterblijven. Laat daarom je Airtex behang plakken door de professionals in indoorsigning van Autobestickeren.com. Zo weet je zeker dat je fotobehang strak op je muur zit.

Prijs ontvangen

Airtex behang: prijs

De kosten van het laten plakken van Airtex behang hangt af van het formaat. De maximale afmetingen zijn 4,94 bij 20 meter uit één stuk. Je kunt ook kiezen voor Airtex behang van gerecycled materiaal, voor extra duurzaamheid. Vraag voor meer informatie een offerte op. We vertellen je graag alles over de aantrekkelijke mogelijkheden van Airtex fotobehang.

Offerte opvragen
Synetic airtex fotobehang naadloos

Portfolio

Onze projecten: van auto- en wagenparkbelettering tot indoor en outdoor signing. Ter inspiratie of als voorbeeld voor jouw campagne.

Klanten vertellen
kiyoh
9.6
74 beoordelingen

Meer dan
5.000
tevreden klanten