Universele vluchtwegaanduiding

In noodsituaties is de juiste vluchtwegaanduiding van levensbelang. Deze vluchtweg aanduiding van Autobestickeren maakt in geval van een noodgeval direct duidelijk door welke deuren je moet vluchten om jezelf in veiligheid te brengen.

Snel meer weten? Neem contact op via (020) 30 80 127 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Opvallende reclame op uw bedrijfswagen

Marketing is tegenwoordig al duur genoeg. Het liefst kiest u daarom voor een duurzame oplossing, waarmee u tegelijkertijd heel veel bereik creëert. Het laten bestickeren van uw bedrijfswagens of bedrijfsbussen biedt hierin uitkomst. Met jarenlange ervaring en een mooi portfolio zijn wij uw partner als het gaat om voertuigen bestickering.

Autobetickeren.com bestickert uw bestelauto’s, bestelbussen of bestelwagens. Onze prijzen zijn inclusief montage en opmaak en desgewenst nemen wij het ontwerp voor u uit handen. Wij denken met u mee over een creatief en opvallend ontwerp dat blikken zal vangen. U levert uw bedrijfswagens af bij ons, of wij komen uw voertuig op locatie van bestickering voorzien. Beschikt u over een wagenpark, dan bieden wij ook fleetmarking aan.

Bekijk pakketten
van Gogh bestickering
groene play button

Follow the green doors

Zelfs als je een gebouw niet goed kent of geen Nederlands spreekt, spreekt iedereen de taal van beelden. Onze Safety Signing is toepasbaar in elk openbaar gebouw. We wrappen de deuren naar de uitgang met een glow-in-the-dark folie, dat goed opvalt en oplicht bij stroom- en lichtuitval. Het maakt instructies door bhv’ers en personeel in geval van nood simpel en duidelijk: ‘follow the green doors’, ofwel volg de groene deuren. 

BJH Safety Services ontwikkelde in samenwerking met Autobestickeren.com deze Safety Signing voor een opvanglocatie in Amsterdam, waar veel bezoekers van verschillende nationaliteiten en culturen komen die niet bekend zijn met de locatie. De deuren met vluchtweg aanduidingen zijn goed zichtbaar van grote afstand. Het geeft extra aandacht aan nooduitgangen en vluchtroutes, zelfs wanneer de gang vol staat met rook of wanneer het licht uitvalt.

Contact opnemen
Safety signing - bestickerde deuren met luminicerende folie
Safety signing - bestickerde deuren met luminicerende folie

Safety Signing, ook voor jouw bedrijf of industrie

(Fire)Safety Signing is op elke denkbare manier toepasbaar. Vluchtweg aanduiding is één, maar maar denk ook aan kraakheldere signing op blusmiddelen of EHBO kasten. Zo zorg je voor veiligheid die nog een stap verder gaat dan goede veiligheidsregels. Van regelgericht naar risicogericht.

Prijs ontvangen

Welke risico’s zijn er in jouw bedrijf?

Autobestickeren denkt graag met je mee als safety sign supplier voor het zo veilig mogelijk inrichten van je organisatie. Het is op de eerste plaats van levensbelang, maar ook wettelijk verplicht om de juiste veiligheidsmaatregelen te hebben ingericht. Samen kijken we naar de routing in het bedrijf en waar de safety signing gepositioneerd moet worden, zodat iedereen moeiteloos het gebouw kan verlaten in geval van een calamiteit. Maak nu een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe kan (fire)safety signing helpen?
Door het gebruik van universele afbeeldingen, die oplichten in het donker, kan iedereen die zich op het moment van een noodgeval in jouw pand bevindt, makkelijk en snel de nooduitgang vinden. Ongeacht of je bekend bent, wel of niet de weg kent of een andere taal spreekt. Je bedrijfsveiligheid zal optimaal zijn ingericht. 

Offerte opvragen
Safety signing - bestickerde deuren met luminicerende folie

Portfolio

Onze projecten: van auto- en wagenparkbelettering tot indoor en outdoor signing. Ter inspiratie of als voorbeeld voor jouw campagne.

Klanten vertellen
kiyoh
9.6
74 beoordelingen

Meer dan
5.000
tevreden klanten