Eyecatcher met interieurfolie

Creëer een compleet nieuwe look in jouw interieur met wrapfolie of interieurfolie. Het wrappen van meubels zorgt niet alleen voor een nieuwe look in je interieur maar is ook een duurzame oplossing

Snel meer weten? Neem contact op via (020) 30 80 127 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Opvallende reclame op uw bedrijfswagen

Marketing is tegenwoordig al duur genoeg. Het liefst kiest u daarom voor een duurzame oplossing, waarmee u tegelijkertijd heel veel bereik creëert. Het laten bestickeren van uw bedrijfswagens of bedrijfsbussen biedt hierin uitkomst. Met jarenlange ervaring en een mooi portfolio zijn wij uw partner als het gaat om voertuigen bestickering.

Autobetickeren.com bestickert uw bestelauto’s, bestelbussen of bestelwagens. Onze prijzen zijn inclusief montage en opmaak en desgewenst nemen wij het ontwerp voor u uit handen. Wij denken met u mee over een creatief en opvallend ontwerp dat blikken zal vangen. U levert uw bedrijfswagens af bij ons, of wij komen uw voertuig op locatie van bestickering voorzien. Beschikt u over een wagenpark, dan bieden wij ook fleetmarking aan.

Bekijk pakketten
van Gogh bestickering
groene play button

Hoogwaardige interieurfolies

Geef jouw Ikea kast, een deur of meubel een tweede leven met interieurfolie. Met interieurfolie verander je ook dat saaie muurtje in een handomdraai tot een echte eyecatcher in jouw interieur. Wij hebben een breed assortiment interieurfolies met houtstructuren, metallic's, betonlook, steen, linnen of een egale kleur. De folies zijn zelf antibacterieël en zeer goed schoon te houden. 

Contact opnemen
Interieurfolie - indoor signing en bestickering
Interieurfolie - indoor signing en bestickering

Interieur wrappen

Interieurfolie is een vorm van Indoor Signing; het bestickeren of wrappen van objecten in jouw interieur. Bijvoorbeeld het bestickeren van ramen of wanden maar ook keukenkastjes, koelkasten of kastenwanden tover je in een handomdraai om tot een nieuwe look. Eigenlijk alles met een glad oppervlak. Naast interieurfolie kunnen wij dat ook met fotobehang of glasfolie

Prijs ontvangen

Interieur folie sample

Heb je een plakfolie uitgekozen of twijfel je nog? Nog voordat we starten met het wrappen van jouw interieur ontvang je van ons altijd een sample. Zo kun je zien of jouw keuze plakfolie ook daadwerkelijk past in jouw interieur. Is de keuze gevallen? Dan komen wij bij je langs en wrappen jouw interieur binnen 1 dag. Goed om te weten; interieur folie is geurloos, dus je hebt geen last van vervelende geurtjes zoals bij verf.

Creëer een compleet nieuwe look voor een relatief lage investering met onze hoogwaardige interieur folies. Daar komt bij dat je tot een jaar na applicatie garantie hebt op de montage en de plakfolie. Wil jij meer weten over hoe we jouw interieur kunnen omtoveren? We maken graag kennis voor een vrijblijvende offerte. 

Offerte opvragen
Interieurfolie - indoor signing en bestickering

Portfolio

Onze projecten: van auto- en wagenparkbelettering tot indoor en outdoor signing. Ter inspiratie of als voorbeeld voor jouw campagne.

Klanten vertellen
kiyoh
9.6
74 beoordelingen

Meer dan
5.000
tevreden klanten