Raamfolie en raamstickers

De functie van plakfolie op ramen, ofwel raamfolie of raamstickers, gaat verder dan alleen het creëren van privacy. Zo is er zonwerende  of verduisterende raamfolie, anti-inbraak folie en kun je het gebruiken ter aankleding van een kantoorpand of etalage.

Snel meer weten? Neem contact op via (020) 30 80 127 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Opvallende reclame op uw bedrijfswagen

Marketing is tegenwoordig al duur genoeg. Het liefst kiest u daarom voor een duurzame oplossing, waarmee u tegelijkertijd heel veel bereik creëert. Het laten bestickeren van uw bedrijfswagens of bedrijfsbussen biedt hierin uitkomst. Met jarenlange ervaring en een mooi portfolio zijn wij uw partner als het gaat om voertuigen bestickering.

Autobetickeren.com bestickert uw bestelauto’s, bestelbussen of bestelwagens. Onze prijzen zijn inclusief montage en opmaak en desgewenst nemen wij het ontwerp voor u uit handen. Wij denken met u mee over een creatief en opvallend ontwerp dat blikken zal vangen. U levert uw bedrijfswagens af bij ons, of wij komen uw voertuig op locatie van bestickering voorzien. Beschikt u over een wagenpark, dan bieden wij ook fleetmarking aan.

Bekijk pakketten
van Gogh bestickering
groene play button

Dé geschikte raamfolie of raamsticker?

De populariteit van raamfolie en raamstickers neemt ieder jaar toe. Niet zo verwonderlijk. Het is praktisch en duurzaam. Bij moderne interieur architectuur voert transparantie de boventoon. Er wordt veel glas gebruikt. Dit vertaalt zich in een toenemende vraag naar allerlei glasfoliesoorten. Niet alleen voor meer privacy, ook voor veiligheid en fraaie creatieve toepassingen.

Raamfolies en raam stickers zijn vervormbaar en van goede kwaliteit en iedere folie heeft z’n eigen functie en comfort. Duurzaam bestickeren vinden we belangrijk, daarom bieden we met onze pvc-vrije folies een milieuvriendelijke oplossing. Deze pvc-vrije folies zijn op aanvraag verkrijgbaar. Afhankelijk van je wensen, adviseren we je tijdelijke of permanente bestickering, full colour of snijfolie, of het gebruik van etsfolie (privacy folie).

Contact opnemen
Decor signing. Bestickerd met huisstijl
Menno's eetwinkel signing. bestickerd met huisstijl

Raamfolies en raamstickers in kantoren, openbare ruimtes en winkels

Raambestickering zie je vaak terug in openbare ruimtes als ziekenhuizen ter afscherming van bepaalde ruimtes, in kantoorpanden en in winkels. De raamfolie kan zowel binnen als buiten aangebracht worden en de meeste folies kunnen we mooi uitsnijden zodat je bedrijfslogo zichtbaar is.

Wil je iets onder de aandacht brengen? Kies dan voor actiematige raamfolie. Deze folie is eenvoudig removable, handig voor etalages waar je om de zoveel tijd wisselt van raamfolie. Voor bedrijven is het altijd mooi om de huisstijl door te voeren, zowel buiten als binnen in de werk- en ontvangstruimte. Niet alleen voor herkenbaarheid, maar ook voor professionaliteit.

Prijs ontvangen

Privacy folie

Wil je raamfolie gebruiken als privacy middel? Dat kan met etsfolie. Deze plakfolie is lichtdoorlatend, maar biedt voldoende privacy. Privacyfolie laten plaatsen door professionals, zorgt voor een super strakke afwerking. De privacyfolie houdt pottenkijkers buiten, en zorgt daarmee ook een decoratieve afwerking.

Kortom: een logo uitsnede in matglasfolie? Transparante kleurrijke tinten op glazen wanden aanbrengen? Zonwerende glasfolie gebruiken? Fullcolour prints op groot formaat glasfolie? Spiegelfolie en one way vision-folie? Vraag jouw offerte direct aan!

Offerte opvragen
2way vision - in- &outdoor signin/ full colour bestickerd

Portfolio

Onze projecten: van auto- en wagenparkbelettering tot indoor en outdoor signing. Ter inspiratie of als voorbeeld voor jouw campagne.

Klanten vertellen
kiyoh
9.6
74 beoordelingen

Meer dan
5.000
tevreden klanten