Autobestickeren.com
& duurzaamheid

Steeds meer vraag naar
milieuvriendelijke producten en duurzame oplossingen.


Ecologische en duurzame oplossingen
Autobestickeren.com maakt bij voorkeur gebruik van duurzame oplossingen en materiaalsoorten. Onze leveranciers brengen steeds vaker nieuwe producten op de markt die het milieu, de gezondheid en de veiligheid verbeteren. Denk hierbij aan de fabricage (pvc-vrije en bio-based folie-soorten); de verwerking van het product (oplosmiddelen, chloorvrij, pvc-vrije polymeer) en tenslotte de afvoer als restmateriaal (halogenen-arm, afbreekbaar en recyclebaar).

autobestickeren.com print eco friendly

Milieuvriendelijk
De keuze voor een milieuvriendelijk product en de prestaties worden steeds belangrijker. Informeer bij Autobestickeren.com naar het gebruik van latex inkten en milieuvriendelijke materialen als de nieuwe 3M™ Envision™ Print Wrap Film 480 Cv3 en de 3M™ Envision™ Gloss Wrap laminaat 8548G. Deze foliën zijn gemaakt om bepaalde chemische stoffen te weren, zonder in kwaliteit in te leveren.

Gedetailleerde technische info
Er bestaan vele honderden soorten foliën en speciale materialen. Ieder seizoen komen er steeds meer en betere soorten op de markt. Op verzoek kan Autobestickeren.com van het gebruikte materiaal van jouw opdracht of project, technische informatie verschaffen.

Vraag naar de voorwaarden.


Klanten vertellen
kiyoh
9.6
74 beoordelingen

Meer dan
5.000
tevreden klanten