klanten vertellen 9,3/10 x
 
Offerte

Onze unieke werkwijze

Autoreclame in slechts drie stappen

 

U wilt uw auto of voertuig zo snel mogelijk voorzien van unieke reclame, belettering of een all-over wrapping? Wij doen ons best! Autobestickeren.com kan door een geautomatiseerd systeem en strakke planning zeer efficiënt te werk gaan.

 

Stap 1 Offerte aanvragen

Vul het offerteformulier (zie: rechtsboven) in of stuur ons een e-mail met een zo duidelijk mogelijke omschrijving van uw wensen naar: info@autobestickeren.com. Binnen 24 uur (1 werkdag) ontvangt u een opmaak en een offerte. Teken voor akkoord en mail retour.

 

Stap 2 Goedkeuring op ontwerp

U ontvangt bij een Basics-pakket gratis een ontwerp van bestickering of reclame-uiting op het door u gewenste voertuig. Correcties en aanpassingen zijn mogelijk. Eventueel kan de offerte volledig naar wens worden aangepast. Wij ontvangen uw akkoord.

 

Stap 3 Productie en montage

Na akkoord op het ontwerp en de kosten gaan wij de productie en montage inplannen. Wij informeren u en in overleg worden data en tijdstippen vastgelegd. Voor productie en montage reserveren wij drie tot vijf werkdagen. Uw auto of voertuig wordt kant-en-klaar opgeleverd op ons adres in Amsterdam-Westpoort of in overleg op locatie.

 

 

Montage bij ons of op locatie

Autobestickeren.com heeft een eigen montageteam in dienst. Hierdoor leveren wij altijd vakwerk tot in details. Op verzoek kan ons montageteam op locatie uw voertuig bestickeren. Voorwaarde is een overdekte, droge ruimte, eventueel te verwarmen en voorzien van goed licht en elektriciteit. In alle andere gevallen geschiedt de montage in overleg en bij voorkeur in onze Pitstop-montagestraat.

 

Basics-all-inpakketten autoreclame

Bij Autobestickeren.com zijn alle ontwerp-/opmaak- en montagekosten inbegrepen bij de Basics-pakketten ‘Compact’, ‘Medium’ en ‘Groot’.

 

Pakketten autoreclame personenauto

Pakketten autoreclame bestelauto

Pakketten autoreclame bestelbus

Pakketten autoreclame bestelwagen

Pakketten autoreclame bakwagen en aanhanger

Pakketten autoreclame vrachtwagen

Pakketten autoreclame fleetmarking

 

Extra korting bij meerdere voertuigen
Informeer naar uw korting bij meerdere voertuigen. Bij grote voertuigen en complexe projecten geldt in principe hetzelfde stappenplan. Bij stap 3 zullen wij specifiek ingaan op de productie en planning van werkzaamheden.

 

Garantie
Autobestickeren.com werkt uitsluitend met kwaliteit folies van gerenommeerde producenten zoals Avery, 3M, Oracal en Grafityp. Wij staan garant voor een perfecte afwerking. Bij folies met een fullcolour print is de levensduur drie tot vijf jaar (uv-verlies). De gemiddelde levensduur van niet geprinte zelfklevende folies bedraagt eveneens drie tot vijf jaar. Er zijn foliesoorten die tot wel twaalf jaar meegaan.

 

 

9,3
klanten vertellen
30 Beoordelingen