Onze unieke werkwijze

Autoreclame in slechts drie stappen

Je wilt jouw auto of voertuig zo snel mogelijk voorzien van unieke reclame, belettering of een all-over wrapping?
Wij denken met je mee om tot een mooi eindproduct te komen. Autobestickeren.com kan door een geautomatiseerd systeem, enthousiaste medewerkers en strakke planning zeer efficiënt te werk gaan.

Stap 1 Offerte aanvragen

Vul het offerteformulier (zie: rechtsboven) in of stuur ons een e-mail met een zo duidelijk mogelijke omschrijving van jouw wensen naar: info@autobestickeren.com. Wij streven er naar om je binnen 24 uur (1 werkdag) een gepaste aanbieding te kunnen doen.

Stap 2 Goedkeuring op ontwerp

Je ontvangt bij onze standaard pakketten een opmaak (op basis van aangeleverde huisstijl) van de bestickering of reclame-uiting op het door jou aangegeven voertuig. Correcties en aanpassingen zijn uiteraard mogelijk. Eventueel kan de offerte volledig naar wens worden aangepast.

Stap 3 Productie en montage

Na akkoord op het ontwerp en de kosten gaan wij de productie en montage inplannen. Wij informeren je en in overleg worden data en tijdstip vastgelegd. Voor productie en montage reserveren wij meestal drie tot vijf werkdagen. Jouw auto of voertuig wordt kant-en-klaar opgeleverd op ons adres in Amsterdam-Westpoort of in overleg op locatie.

Montage bij ons of op locatie

Autobestickeren.com heeft een eigen montageteam in dienst. Hierdoor leveren wij altijd vakwerk tot in details. Op verzoek kan ons montageteam op locatie jouw voertuig bestickeren. Voorwaarde is een overdekte, droge ruimte, eventueel te verwarmen en voorzien van goed licht en elektriciteit. In alle andere gevallen geschiedt de montage in overleg en bij voorkeur in onze Pitstop-montagestraat.

Basics-all-inpakketten autoreclame

Bij Autobestickeren.com zijn alle ontwerp-/opmaak- en montagekosten inbegrepen bij de Basics-pakketten ‘Compact’, ‘Medium’ en ‘Groot’.

Pakketten autoreclame personenauto

Pakketten autoreclame bestelauto

Pakketten autoreclame bestelbus

Pakketten autoreclame bestelwagen

Pakketten autoreclame bakwagen en aanhanger

Pakketten autoreclame vrachtwagen

Pakketten autoreclame fleetmarking

Scherpe prijzen bij meerdere voertuigen
Informeer naar de korting bij meerdere voertuigen. Bij grote voertuigen en complexe projecten geldt in principe hetzelfde stappenplan. Bij stap 3 zullen wij specifiek ingaan op de productie en planning van werkzaamheden.

Garantie
Autobestickeren.com werkt uitsluitend met kwaliteit folies van gerenommeerde producenten zoals Avery, 3M, Oracal, Mactac, en Grafityp. Wij staan garant voor een perfecte afwerking. Bij folies met een fullcolour print is de levensduur drie tot vijf jaar (uv-verlies). De gemiddelde levensduur van snijfolies bedraagt vijf tot zeven jaar.

Klanten vertellen
kiyoh
9.6
74 beoordelingen

Meer dan
5.000
tevreden klanten