Lichtreclame

Als je het ons vraagt, dan is goede lichtreclame aan de gevel van je bedrijfspand onmisbaar. Samen met onze partner in lichtreclame bieden wij vakkundige led reclame inclusief montageservice.
Snel meer weten? Neem contact op via (020) 30 80 127 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Opvallende reclame op uw bedrijfswagen

Marketing is tegenwoordig al duur genoeg. Het liefst kiest u daarom voor een duurzame oplossing, waarmee u tegelijkertijd heel veel bereik creëert. Het laten bestickeren van uw bedrijfswagens of bedrijfsbussen biedt hierin uitkomst. Met jarenlange ervaring en een mooi portfolio zijn wij uw partner als het gaat om voertuigen bestickering.

Autobetickeren.com bestickert uw bestelauto’s, bestelbussen of bestelwagens. Onze prijzen zijn inclusief montage en opmaak en desgewenst nemen wij het ontwerp voor u uit handen. Wij denken met u mee over een creatief en opvallend ontwerp dat blikken zal vangen. U levert uw bedrijfswagens af bij ons, of wij komen uw voertuig op locatie van bestickering voorzien. Beschikt u over een wagenpark, dan bieden wij ook fleetmarking aan.

Bekijk pakketten
van Gogh bestickering
groene play button

Gevelreclame letters

Heb je de mogelijkheid om gevelreclame te plaatsen? Kies dan voor lichtreclame, zoals bijvoorbeeld het logo in verlichte letters aan de gevel. Hiermee straal je niet alleen overdag professionaliteit uit, maar pak je ook bekijks als het schemerig of donker is. Je bezoekers zullen je direct kunnen vinden!

In lichtreclame geldt: des te groter, des te beter. Maar vaak zit je aan regels gebonden. Wij kunnen je meenemen binnen de mogelijkheden die je als ondernemer hebt op het gebied van led gevelreclame en je hierin adviseren.

Contact opnemen
Outdoor signing - licht reclame TNLS
Outdoor signing - licht reclame

Energiezuinige lichtreclame laten monteren

Heb je jouw plannen concreet en heb je toestemming om lichtreclame op de gevel te plaatsen? Dan komen wij langs om het e.e.a. op te meten. We geven tips voor een zo goed mogelijk resultaat. Dat kenmerkt direct de werkwijze van Autobestickeren.com: we denken in oplossingen en zijn initiatiefrijk. Niet voor niets zit montage inbegrepen in de totaalprijs en bieden we 10 jaar garantie op led verlichting. We werken met 60% energiezuinige 48V led uit eigen fabriek van onze partner. Dit maakt de keuze voor led lichtreclame ook nog eens verstandig.

De kosten zijn op aanvraag, gezien de omvang helemaal afhangt van jouw wensen. We gaan graag met je in gesprek en bieden je een vrijblijvend voorstel!

Prijs ontvangen

Portfolio

Onze projecten: van auto- en wagenparkbelettering tot indoor en outdoor signing. Ter inspiratie of als voorbeeld voor jouw campagne.

Klanten vertellen
kiyoh
9.6
74 beoordelingen

Meer dan
5.000
tevreden klanten