Laat je auto wrappen en val op!

Met een carwrap maak je van je auto een eyecatcher op de weg. Bijvoorbeeld in de kleuren van je huisstijl of met je bedrijfslogo. Zo rij je helemaal in stijl en maak je reclame terwijl je rijdt.

Snel meer weten? Neem contact op via (020) 30 80 127 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Opvallende reclame op uw bedrijfswagen

Marketing is tegenwoordig al duur genoeg. Het liefst kiest u daarom voor een duurzame oplossing, waarmee u tegelijkertijd heel veel bereik creëert. Het laten bestickeren van uw bedrijfswagens of bedrijfsbussen biedt hierin uitkomst. Met jarenlange ervaring en een mooi portfolio zijn wij uw partner als het gaat om voertuigen bestickering.

Autobetickeren.com bestickert uw bestelauto’s, bestelbussen of bestelwagens. Onze prijzen zijn inclusief montage en opmaak en desgewenst nemen wij het ontwerp voor u uit handen. Wij denken met u mee over een creatief en opvallend ontwerp dat blikken zal vangen. U levert uw bedrijfswagens af bij ons, of wij komen uw voertuig op locatie van bestickering voorzien. Beschikt u over een wagenpark, dan bieden wij ook fleetmarking aan.

Bekijk pakketten
van Gogh bestickering
groene play button

Wat is carwrapping?

Met een carwrap voorzien we je auto geheel of gedeeltelijk van een hoogwaardige pvc-folie. Dat kan volgens jouw eigen ontwerp of we maken een design op maat. Onze folies geven je auto niet alleen een unieke uitstraling, maar ook een sterke beschermlaag. Dit maakt je auto minder vatbaar voor krassen of steenslag dan lak, dat veel kwetsbaarder is. Zelfs de grill, daklijsten en spiegelkappen kunnen we strak en professioneel beplakken. Zo voeren we je stijl door tot in de puntjes.

Contact opnemen
tesla carwrap full colour bestickering en wrap
xens carwrap full colour bestickering en wrap

Auto wrappen: kleuren

Uitgekeken op de kleur van je auto? Een occasion op de kop getikt, maar in de verkeerde kleur? Of wil je er een of meerdere omtoveren tot bedrijfsauto? Bij Autobestickeren.com laat je je auto wrappen in welke kleur je maar wilt. Bijvoorbeeld in de kleuren van je bedrijf. Iedere kleur of combinatie is mogelijk, of wat dacht je van een matte folie? Zo rij je pas écht in stijl. Kom langs en kies je kleur met onze kleurstalen.

We werken met 3M 2080 serie, Avery supreme, Oracal 970, KPMF en de nieuwe reeks van Omega Skinz.

Prijs ontvangen

Auto wrappen: prijs

De kosten van carwrapping hangen af van het soort wrapfolie dat je kiest, van het type auto en van de omvang van de wrap. Een fullcolourwrap is een grotere investering dan eenvoudige belettering of compacte bestickering.

Vraag vrijblijvend een offerte op voor jouw carwrap, dan weet je meteen wat jouw wensen voor carwrapping kosten en vertellen we je meer over de mogelijkheden. Of kom langs en bekijk onze kleurstalen voor een carwrap.

Offerte opvragen
tesla carwrap full colour bestickering en wrap

Portfolio

Onze projecten: van auto- en wagenparkbelettering tot indoor en outdoor signing. Ter inspiratie of als voorbeeld voor jouw campagne.

Klanten vertellen
kiyoh
9.6
74 beoordelingen

Meer dan
5.000
tevreden klanten