Bakfiets bestickeren

De bakfiets: you either hate it or love it. In de stad spotten we de elektrische variant steeds vaker. Alleen handig voor jonge ouders? Zeker niet. Ook bedrijven zien steeds vaker de voordelen ervan in en maken hun bakfietsen herkenbaar met stickers.

Snel meer weten? Neem contact op via (020) 30 80 127 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Opvallende reclame op uw bedrijfswagen

Marketing is tegenwoordig al duur genoeg. Het liefst kiest u daarom voor een duurzame oplossing, waarmee u tegelijkertijd heel veel bereik creëert. Het laten bestickeren van uw bedrijfswagens of bedrijfsbussen biedt hierin uitkomst. Met jarenlange ervaring en een mooi portfolio zijn wij uw partner als het gaat om voertuigen bestickering.

Autobetickeren.com bestickert uw bestelauto’s, bestelbussen of bestelwagens. Onze prijzen zijn inclusief montage en opmaak en desgewenst nemen wij het ontwerp voor u uit handen. Wij denken met u mee over een creatief en opvallend ontwerp dat blikken zal vangen. U levert uw bedrijfswagens af bij ons, of wij komen uw voertuig op locatie van bestickering voorzien. Beschikt u over een wagenpark, dan bieden wij ook fleetmarking aan.

Bekijk pakketten
van Gogh bestickering
groene play button

Bakfiets stickers laten maken?

Elektrische bakfietsen (zoals Urban Arrow) zijn populair en da’s niet zo gek. De bakfietsen zijn voornamelijk in de grote steden voor bedrijven die duurzaamheid en wendbaarheid belangrijk vinden. Je beweegt je ermee door de stad en dat valt op, zeker wanneer de bakfiets mooi bestickerd is.

De folies zijn ook verkrijgbaar in reflecterende stickers, dit geeft de bakfiets een mooie look, niet alleen overdag valt de fiets op, maar ook ‘s nachts val je goed op. De goede zichtbaarheid geeft je meer veiligheid.

Contact opnemen
Urban arrow bakfiets bestickering
Urban arrow bakfiets bestickering

Goede kwaliteit stickers

Zit jouw bedrijf in de randstad? Dan kun je bij ons terecht. Stuur ons een foto van je bakfiets en geef de maten door. Wij maken vervolgens een offerte en kunnen eventueel een design aanleveren. We geven advies over het gebruik van de juiste folie zodat je er zo lang mogelijk plezier van hebt. De folie doet niet onder aan de kwaliteit die we gebruiken voor het bestickeren van andere voertuigen. Gaan we aan de slag met jouw bakfiets, dan demonteren we de wielen en leveren we hem weer rijklaar op.

Prijs ontvangen

Vrijblijvende prijs en opmaak?

Bij Autobestickeren.com passen we onze kennis en ervaring toe en helpen we jou aan de best mogelijke voertuigbestickering. Maar niet alleen dat. Wil je jouw etalage, winkel of bedrijfspand van binnen opleuken? Wij kunnen ook raamstickers of wandstickers voor je maken. Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Reach out! Wij horen graag jouw wensen. Bel via 020 30 80 127, dan beantwoorden we je vragen direct. Je kunt ook ons offerteformulier invullen. Op bestickerde bakfietsen bieden wij 1 jaar garantie op montage en folie!

Offerte opvragen
Urban arrow bakfiets bestickering

Portfolio

Onze projecten: van auto- en wagenparkbelettering tot indoor en outdoor signing. Ter inspiratie of als voorbeeld voor jouw campagne.

Klanten vertellen
kiyoh
9.6
74 beoordelingen

Meer dan
5.000
tevreden klanten