klanten vertellen 9,3/10 x
 
Offerte

Recensies

Spa Zuiver

'Erg tevreden'

“Perfecte en snelle service, opdrachten correct uitgevoerd tegen een scherpe prijs, kortom erg tevreden met Autobestickeren.com!”

Spa Zuiver, Amsterdam

SiebenTools - 7Industries

'Denken erg goed mee in de ontwerpfase'

Totale ontzorging van ontwerp tot en met het bestickeren. Denken erg goed mee in de ontwerpfase. Goed advies, snel klaar en goede kwaliteit

SiebenTools - 7Industries, Amsterdam

Camelot vastgoedbeheer

'Meedenkend bij veranderingen of problemen'

Al onze bedrijfsauto's voorzien van logo stickers en belijning. Alles ziet er netjes uit, meedenkend bij veranderingen of problemen. Al met al een super service

Camelot vastgoedbeheer, Amsterdam

Digital Power

'We zijn heel blij met het resultaat!'

Een nieuwe huisstijl en een opgefrist logo betekende ook nieuwe bestickering van onze auto’s. We hadden zelf al een ontwerp in gedachten en Autobestickeren.com hielp ons het aan te passen voor de verschillende typen auto’s die we hebben. We zijn heel blij met het resultaat!”

Digital Power, Amsterdam

Viteau

'Een fijne organisatie'

Autobestickeren.com is een fijne organisatie die meedenkt en een hoogwaardig product levert. Hierdoor is Gio Coffee en Viteau goed zichtbaar op de weg door heel Nederland.

Viteau, Oudewater

B&E Catering en Events

'Voor een fantastisch resultaat!'

Autobestickeren.com verzorgt al onze reclame-uitingen op onze auto’s én overige equipment. Zij denken mee, ontwerpen en zorgen voor een fantastisch resultaat!
Helemaal super is de fotowand in onze presentatieruimte.

B&E Catering en Events, Amsterdam

Stiel Groep

'De auto’s zijn ons visitekaartje'

“Wij laten onze 70 auto’s al sinds 2015 bij Autobestickeren voorzien van mooie belettering. De scherpe prijs is fijn, maar de auto’s zijn ons visitekaartje, dus de kwaliteit moet ook goed zijn. Ook het maken van afspraken moet goed geregeld zijn. En dat is allemaal dik in orde.”

Stiel Groep, Amsterdam

1nergiek

'Flexibel, snel en professioneel ervaren'

Bij het aanpassen van de belettering van ons gehele wagenpark en kantoor hebben we de dienstverlening van Autobestickeren.com als flexibel, snel en professioneel ervaren. We zijn erg tevreden met het eindresultaat en de service en raden Autobestickeren.com van harte aan.

1nergiek, Lijnden

Truckstore

'Alles in het werk gesteld'

Truckstore is zeer tevreden over het eindresultaat. Er was wat tegenslag in het gehele proces, echter heeft Autobestickeren iedere keer alles in het werk gesteld om het project tijdig af te krijgen.

Truckstore, Truckcity

Deudekom BV

'Goed meegedacht over het ontwerp'

Wij hadden wisselende ervaringen met het laten bestickeren van auto’s maar zijn door Autobestickeren.com meerdere malen snel en vakkundig geholpen tegen een aantrekkelijke prijs. Er is goed meegedacht over het ontwerp en veel aandacht geschonken aan de uitvoering.

Deudekom BV, Amsterdam
9,3
klanten vertellen
30 Beoordelingen