Keuken wrappen

Keukenkastjes laten wrappen is enorm populair. Verouderde keukens krijgen binnen no-time een nieuwe look met nieuwe folie. Vaak ziet een keuken er gedateerd uit, maar is de kwaliteit zelf nog prima. Dan is het slopen van je huidige keuken echt zonde. Wrappen met goede folie is de oplossing!

Snel meer weten? Neem contact op via (020) 30 80 127 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Opvallende reclame op uw bedrijfswagen

Marketing is tegenwoordig al duur genoeg. Het liefst kiest u daarom voor een duurzame oplossing, waarmee u tegelijkertijd heel veel bereik creëert. Het laten bestickeren van uw bedrijfswagens of bedrijfsbussen biedt hierin uitkomst. Met jarenlange ervaring en een mooi portfolio zijn wij uw partner als het gaat om voertuigen bestickering.

Autobetickeren.com bestickert uw bestelauto’s, bestelbussen of bestelwagens. Onze prijzen zijn inclusief montage en opmaak en desgewenst nemen wij het ontwerp voor u uit handen. Wij denken met u mee over een creatief en opvallend ontwerp dat blikken zal vangen. U levert uw bedrijfswagens af bij ons, of wij komen uw voertuig op locatie van bestickering voorzien. Beschikt u over een wagenpark, dan bieden wij ook fleetmarking aan.

Bekijk pakketten
van Gogh bestickering
groene play button

Keukenkastjes laten wrappen

Vertrouw op ons, wij bestickeren net zo makkelijk keukens als auto’s. We helpen je graag bij een upgrade van jouw keuken door het gebruik van folie voor je keukenkastjes. Je creëert er een totaal andere look mee, je kiest de kleur die je mooi vindt en welke past bij de inrichting van je huis. We kunnen het binnen 1 dag uitvoeren, zonder dat je last hebt van geuren of rommel in huis.

Contact opnemen
Interieurfolie - indoor signing en bestickering
Interieurfolie - indoor signing en bestickering

Wrap folie voor jouw keuken

Kies je mat of glanzende folie? Zonder reliëf of met houtstructuur? Er zijn veel combi’s mogelijk qua soort en kleur. Je kunt de keukenkastjes folie zeer makkelijk schoonhouden en de folie is vocht en hitte bestendig. Het heeft alle kwaliteitseisen die je ook van nieuwe keukenkastjes mag verwachten. Wij zorgen voor de juiste afwerking en advies!

Prijs ontvangen

Kosten keuken wrappen

Wij kunnen je een richtprijs geven voor het laten wrappen van je keukenkastjes met kwalitatieve folie. Daarna zullen we langskomen met een sample, zodat je de kleur kunt zien en de structuur kunt voelen. Waar moet je aan denken? Een standaard keuken laten wrappen komt uit op € 750. 

Komen wij jouw keukenkastjes wrappen, dan bieden wij de gebruikelijke garantie: 1 jaar op montage en folie. Don’t worry, je kunt dezelfde kwaliteit verwachten als bij voertuigbestickering. Het kan tegen een stootje. We voorzien je graag van advies en ideeën!

Offerte opvragen
Interieurfolie - indoor signing en bestickering

Portfolio

Onze projecten: van auto- en wagenparkbelettering tot indoor en outdoor signing. Ter inspiratie of als voorbeeld voor jouw campagne.

Klanten vertellen
kiyoh
9.6
74 beoordelingen

Meer dan
5.000
tevreden klanten