Wagenpark autobestickeren

Professionals in autoreclame

Van autoreclame op personenwagens tot vrachtwagens. Maak een keuze uit een voertuig en vervolgens uit een pakket.

Autobestickeren.com voorziet jouw auto of voertuig van elke gewenste autobestickering of autoreclame. Dit kan variëren van een simpele belettering tot zeer complexe full colour afbeeldingen. Alle technieken, combinaties en kleureffecten zijn mogelijk. Wij garanderen een perfecte afwerking.

Kies jouw voertuig

Autoreclame? Dit is onze werkwijze

Bent je geïnteresseerd in autoreclame? Met onze expertise en oog voor detail en afwerking voorzien wij je graag van professioneel advies:

  • Je kiest één van de 7 voertuigtypes waarop je graag autoreclame wilt laten bestickeren.
  • Vervolgens kiest je het pakket dat het beste bij je past. Is dat een complete carwrap, of liever een compacte bestickering?
  • Je kunt zelf een opmaak aanleveren, maar je hebt ook de keuze om door ons een ontwerp te laten maken.
  • Wij gaan met jouw aanvraag aan de slag!

Autoreclame vergroot jouw zichtbaarheid

Elk project is voor ons anders en uniek, maar altijd houden we van directe en korte lijnen. Van projectbegeleiding en ontwerp tot montage en oplevering: ons team staat met een complete service voor je klaar. Uit vele soorten folies kiezen wij de beste folie voor jouw doel of project. MKB-Nederland en zzp’ers, allemaal geven zij aan dat het aantal aanvragen en klussen voor hen toeneemt dankzij de bestickering van hun bedrijfswagen(s). Niet zo verwonderlijk, want met goede autoreclame val jemeer op dan met welk ander medium dan ook.

Hoogwaardige folies en service garantie

Wij zijn tevreden wanneer jij dat bent. Daarom werken we uitsluitend met hoogwaardige folies, en is onze autoreclame altijd UV- en weerbestendig. Je geniet bij ons van 5 jaar service garantie.

Naast het monteren en ontwerpen van autoreclame op bestelwagens, bestelbussen, personenauto’s en meer, verzorgen wij ook indoor signing en outdoor signing.

Dit spreken wij met je af:
Dit kunt je van ons verwachten
5 jaar servicegarantie
UV-kleurbestendig
Pitstop montageteam
Spoedlevering mogelijk
Weerbestendig

Portfolio

Onze projecten: van auto- en wagenparkbelettering tot indoor en outdoor signing. Ter inspiratie of als voorbeeld voor jouw campagne.