Carwrap POM

Erkend signbedrijf - keurmerk SI'BON

Wist je dat sign staat voor 3-dimensionale reclame van kunststof, ijzer, glas, hout of aluminium?

Autobestickeren.com en SI'BON

Je vindt het bijvoorbeeld op gebouwen, in interieurs en op voertuigen. Wij - Autobestickeren.com - zijn zo’n signbedrijf en sinds kort dragen wij trots het keurmerk van SI’BON.

Leuk, een keurmerk. Maar wat houdt het in? Maar wat betekend dat voor jou? Als erkend en gekwalificeerd signbedrijf kunnen wij je helpen met reclame. Onze naam doet anders vermoeden, maar naast het bestickeren van auto’s en andere voertuigen verzorgen wij ook indoor en outdoor signing. Indoor signing is bijvoorbeeld het bestickeren van binnenmuren of glas met toffe prints of merkuitingen. Onder outdoor signing valt bijvoorbeeld lichtreclame of gevelreclame. 

indoor signingOverheaddeur bestickering

Wat is SI'BON

SI’BON is het startpunt voor ondernemers die op zoek zijn naar reclame uitingen die tastbaar zijn. De signbedrijven die zijn aangesloten hebben zich bewezen. In kwaliteit, creativiteit, continuïteit en prijs. Signing is voor de lange termijn, daarom wil je de garantie dat het goed gebeurt. Bij Autobestickeren.com ben je aan het juiste adres.

Strakke planning en flexibel

We zijn ambitieus en voortdurend op zoek naar nieuwe toepassingen en innovaties in ons vakgebied. Leren van andere aangesloten signbedrijven doen we dan ook. Onze kennis, creativiteit en kwaliteit koppelen we aan een strakke planning en flexibiliteit. 

Kunnen we jou helpen met autobestickering, indoor- of outdoor signing? We denken mee over de beste manieren om jouw merk zichtbaar te maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via (020) 30 80 127.

pom closeup

Offerte aanvragen

Wij zijn ook telefonisch of per mail bereikbaar!

Vul je gegevens in voor een offerte

Bedankt voor het invullen! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Klanten vertellen
kiyoh
9.5
30 beoordelingen
Klanten vertellen
kiyoh
9.6
74 beoordelingen

Meer dan
5.000
tevreden klanten