Wagenparkbeheer

Fleetmarking of wagenparkbelettering; effectief en goedkoopste vorm van reclame.

Offerte aanvragen

Hoog rendement, groots bereik
Toppunt van branding: Wist u dat reclame op een auto gemiddeld 160.000 contactmomenten per maand heeft? En dat u met fleetmarking een brutobereik haalt van 21,4 contacten per minuut? Het is dan ook niet verwonderlijk dat autoreclame nog steeds een van de goedkoopste manieren is om een groot naams- en merkbekendheid te creëren. Reken maar uit: u investeert 1x en profiteert voor drie tot vijf jaar achtereen.

Al uw voertuigen dezelfde unieke uitstraling
Fleetmarking of wagenparkbelettering is na mond-tot-mondreclame de meest effectieve en goedkoopste manier om reclame te maken. Uw merkidentiteit of communicatieboodschap wordt duizenden keren per dag gezien. Uw wagenpark voorzien van branding of een reclame-uiting kan al vanaf twee voertuigen. Autobestickeren.com verandert uw (lease)wagenpark tot rijdende blikvangers.

Kijk op www.autobestickeren.com/autoreclame/wagenpark-fleetmarking#product

Groot bereik gegarandeerd!
Autobestickeren.com gaat verder dan alleen uw logo plaatsen aan de zijflanken en achterzijde. Wij zorgen voor een totaalbeleving van uw merk, boodschap of product. Logo’s, fullcolourprints, car wrapping in combinatie met de nieuwste hightech foliesoorten, werkelijk alles is mogelijk. Onze design-afdeling staat voor u klaar.

Pitstop Montageteam
Vrachtwagens, bestelbusjes, (stads)bussen en (lease)auto’s zijn uitermate geschikt voor fleetmarking. In onze Pitstop-straat kunnen wij achter elkaar uw voertuigen voorzien van fleetmarking. Autobestickeren.com werkt met een eigen montageteam. Hierdoor kunnen wij snel, efficiënt en kostenbesparend werken. Informeer naar de gunstige voorwaarden en ons servicepakket die wij custom-made aanbieden voor fleetmarkingprojecten.

Hoe wordt het bereik van autoreclame of fleetmarking berekend?
Autobelettering is nog altijd de meest efficiënte en doeltreffende vorm van reclame. De lage investeringskosten staan niet in verhouding tot de exposure en branding die u hiermee realiseert. Uw investering, Return on Investment (ROI), heeft u snel terugverdiend.

195 Miljard
De Nederlandse bevolking legt jaarlijks ruim 195 miljard vervoerskilometers af, waarvan 150 miljard (77%) met de auto (als bestuurder of passagier). De individuele Nederlander verplaatst zich gemiddeld 3,1 keer per dag over een gemiddelde afstand van 32 kilometer. Gemiddeld besteedt de Nederlander 60 minuten per dag aan het zich verplaatsen op de openbare weg. Onderzoek van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu wijst uit dat er op de snelweg gemiddeld 1.070 personenauto’s per uur (= 17,8 per minuut) in dezelfde richting langs een auto rijden.

OTS-contacten
Uit gegevens van het CBS blijkt dat er gemiddeld 1,57 personen in een personenauto zitten, wat op de snelweg iets lager ligt (1,2). Het brutobereik van reclame op de achterzijde van een vrachtwagen op snelwegen is dan: 17,8 x 1,2 = 21,4 contacten per minuut. Dit zijn zogeheten OTS-contacten, waarbij OTS staat voor Opportunity To See. Autoreclame beweegt zich midden in het straatbeeld en laat zich niet wegzappen (tv), wegklikken (internet), afzetten (radio) of omslaan (print). Autoreclame realiseert hoofdzakelijk gedwongen contacten, je kunt er letterlijk niet omheen. In combinatie met het formaat van de reclame-uiting en de suggestieve werking van auto's zorgt dit voor een hoge impact, die vervolgens weer leidt tot een relatief goede reclameherinnering.

[BRON: CBS, Ministerie van Infrastructuur en Milieu]


Dit spreken wij met u af:
5 jaar servicegarantie
UV-kleurbestendig
Pitstop montageteam
Zeer scherp geprijsd
Weerbestendig

Rolluiken en overhead deuren

Saai wordt fraai. Laat zien wie u bent en waar u voor staat. Autobestickeren.com Outdoor Signing maakt van grote saaie overheaddeuren, rolluiken en schuifpuien eyecatchers waar niemand omheen kan. Uw bedrijfslogo megagroot afgebeeld. Een image of een nieuw product promoten.

Lees verder

Gevel- en lichtreclame

Bij Outdoor Signing kan gedacht worden aan talloze mogelijkheden. Uw bedrijfslogo of een product in 3-D of aandacht trekken met licht. Denk aan direct of indirect licht, led of neon, lichtbakken of losse (gefreesde) letters, logo’s, etc. Alles is mogelijk om uw branding te optimaliseren.

Lees verder

Wat zeggen onze klanten?

Alles voor een tevreden klant.

Full colour gewrapte bestelbus voor Spa Zuiver met  autobestickering
'Erg tevreden'

"Perfecte en snelle service, opdrachten correct uitgevoerd tegen een scherpe prijs, kortom erg tevreden met Autobestickeren.com!"

Deels carwrap uitgevoerd met bestickering
'Goed meegedacht over het ontwerp'

"Al onze bedrijfsauto's voorzien van logo stickers en belijning. Alles ziet er netjes uit, meedenkend bij veranderingen of problemen. Al met al een super service."

Sieben Tools autobestickering met mat zwart folie
'Denken erg goed mee in de ontwerpfase'

"Totale ontzorging van ontwerp tot en met het bestickeren. Denken erg goed mee in de ontwerpfase. Goed advies, snel klaar en goede kwaliteit."

Gewrapte truck, autobestickering, autobestickeren
'Alles in het werk gesteld'

"Truckstore is zeer tevreden over het eindresultaat. Er was wat tegenslag in het gehele proces, echter heeft Autobestickeren iedere keer alles in het werk gesteld om het project tijdig af te krijgen."

Bekijk alle recensies
Klanten vertellen
kiyoh
9.6
74 beoordelingen

Meer dan
5.000
tevreden klanten