Auto wrappen

Autowrapping is dé nieuwste manier om uw bedrijf op een unieke en ludieke wijze op te laten vallen. Dagelijks heeft u de mogelijkheid om uw bedrijf te promoten onder duizenden weggebruikers en passanten.

Offerte aanvragen

Waarom zou u het promoten van uw bedrijfsnaam op uw voertuigen beperken tot slechts een logo en bedrijfsnaam? Zet uw voertuigen in voor branding met autowrapping; de ultieme eye-catchers op de weg!

Bedrijfsmatige autowrapping

Autobestickeren.com is gespecialiseerd in bedrijfsmatige autowrapping. Ons Pitstop-montageteam bestaat uit professionals die vakkundig en snel folies kunnen aanbrengen, wisselen of verwijderen. Wij maken uitsluitend gebruik van speciale, duurzame foliesoorten voor het beste resultaat. Ook hebben wij een apart advies en ontwerpteam dat met u meedenkt en uw ideeën visualiseert. Ideaal voor bedrijven die meerdere keren per jaar hun voertuigen van nieuwe autowrapping willen voorzien als onderdeel van hun crossmediale marketingactiviteiten. Wilt u uw voertuigen ook voorzien van hoogwaardige autowrapping? Wij maken graag een offerte op maat.

Prijs auto wrappen

De prijs voor autowrapping is aanzienlijk voordeliger dan voor het spuiten van voertuigen. Bijkomend voordeel is dat bij verkoop of na het aflopen van een leasecontract de wrap probleemloos verwijderd kan worden, zonder het beschadigen van de auto. Bij autobestickeren.com kunt u uw auto al laten wrappen vanaf 1.290 euro, inclusief montage en opmaak! Onze prijzen voor het laten wrappen van uw voertuigen zijn ook altijd inclusief het plakken van meegespoten bumpers en spiegels. Benieuwd naar een indicatie van de prijzen voor diverse voertuigen? Bekijk onze autowrapping prijzen

Auto laten wrappen bij autobestickeren.com

U bent op zoek naar een partij die uw auto en bedrijfsnaam de promotie geven die het verdient. Dan zit u goed bij autobestickeren.com. Onze autowrapping specialisten staan garant voor:

  • Een uniek ontwerp
  • Hoogwaardige, duurzame folie
  • Strakke afwerking
  • Snelle service
  • Altijd een scherpe prijs

Breng uw merknaam via uw bedrijfsauto, bestelbus, of vrachtwagen dagelijks bij duizenden passanten onder de aandacht met autowrapping. Autobestickeren.com, voor al uw rijdende blikvangers!

Offerte
Dit spreken wij met u af:
5 jaar servicegarantie
UV-kleurbestendig
Pitstop montageteam
Zeer scherp geprijsd
Weerbestendig
Klanten vertellen
kiyoh
9.6
74 beoordelingen

Meer dan
5.000
tevreden klanten