Car wrapping

Hoogwaardige duurzame folies in vele soorten en maten maken het mogelijk om bijvoorbeeld auto’s, bestelbussen en vrachtwagens geheel ‘in te pakken’. Dit heet in vakjargon: car wrapping.

Offerte aanvragen

Car wrapping is voordeliger dan het opnieuw laten spuiten van een voertuig of object. De originele kleur blijft behouden en de lak wordt beschermd. Bij verkoop of einde leasecontract kan de wrap probleemloos worden verwijderd. De originele staat van het voertuig komt weer tevoorschijn. De meest opvallende manier van autoreclame!

Fullcolor geprinte car wrapping

Car wrappen leent zich uitstekend voor kunstzinnige uitingen. Wat te denken van een reptiel- of tijgerprint? Bedrijven gebruiken het meestal voor image-branding en bij crossmediaal actiemarketing. De fullcolour geprinte wrapping of specifieke wrap-kleuren, waaronder goud/zilver metallic, kan zo vaak worden gewisseld als gewenst is.
Wilt u uw wagenpark inzetten bij actiemarketing en het meerdere keren per jaar wisselen? Informeer naar onze gunstige montagetarieven.

Uniek ontwikkelde foliesoorten

Car wrapping wordt vaker toegepast dan menigeen denkt. Al vele jaren rijden vrachtwagens van bekende merken met een fullcolour wrapping. Maar denk ook aan ambulances en politieauto’s. Of de wagens van landelijk opererende servicebedrijven. Speciale, duurzame en uniek ontwikkelde foliesoorten omplakken de kleinste kieren en de lastigste naden van iedere auto. Goed materiaal is een vereiste, maar zo niet belangrijker is de vakman die weet hoe het materiaal perfect te verwerken. Vertrouw daarom op het Pitstop-Montageteam van Autobestickeren.com.


Opvallend en een zeer hoge attentiewaarde

Bedrijven en merken ontdekken de meerwaarde van car wrapping door hun auto’s geheel in stijl te ‘verpakken’. Van vruchtensappen en groenten van ’s lands grootste kruidenier tot de banketbakker, vak schilder en het accountantskantoor om de hoek. Je ziet ze steeds vaker rijden. Heeft u plannen voor car wrapping? Schakel Autobestickeren.com in een vroeg stadium in. Vraag vrijblijvend advies en laat altijd eerst een ontwerp maken.


Jij bent uniek en je auto ook!

De laatste jaren ontdekken steeds meer particulieren de oneindige mogelijkheden van car wrapping. Mat zwart en camouflagelegergroen zijn populair. Steeds meer autobezitters willen zich onderscheiden. Waarom ook niet? Waarom zou je de kleur en uitstraling van je auto niet kunnen veranderen? Heb je ’s morgens nog een witte auto, ’s middags kan het knalroze zijn. Je hoeft het niet over te spuiten. Car wrapping beschadigt de lak niet (uitzonderingen daargelaten, zoals bij oudere auto’s en bij eerder lakherstel). En, niet onbelangrijk, je kunt altijd terug naar de originele kleur! De mogelijkheden om je auto te onderscheiden van alle andere auto’s zijn legio. Nieuwsgierig? Vragen? Maak bij voorkeur gebruik van ons e-mail contact formulier.

Dit spreken wij met u af:
Dit kunt u van ons verwachten
5 jaar servicegarantie
UV-kleurbestendig
Pitstop montageteam
Zeer scherp geprijsd
Weerbestendig

Wagenpark
beheer

Fleetmarking of wagenparkbelettering is na mond-tot-mondreclame de meest effectieve en goedkoopste manier om reclame te maken. Uw merkidentiteit of communicatieboodschap wordt duizenden

Lees verder

Car
Wrapping

Hoogwaardige duurzame folies in vele soorten en maten maken het mogelijk om bijvoorbeeld auto’s, bestelbussen en vrachtwagens geheel ‘in te pakken’. Dit heet in vakjargon: car wrapping.

Lees verder

Advies
& ontwerp

Heeft u ideeën hoe uw signing eruit moet komen te zien, maar kunt u dat niet visualiseren? Autobestickeren.com wordt door klanten hoog gewaardeerd om zijn advies- en ontwerpservice.

Lees verder

Wat zeggen onze klanten?

Alles voor een tevreden klant.

Full colour gewrapte bestelbus voor Spa Zuiver met  autobestickering
'Erg tevreden'

"Perfecte en snelle service, opdrachten correct uitgevoerd tegen een scherpe prijs, kortom erg tevreden met Autobestickeren.com!"

Deels carwrap uitgevoerd met bestickering
'Goed meegedacht over het ontwerp'

"Al onze bedrijfsauto's voorzien van logo stickers en belijning. Alles ziet er netjes uit, meedenkend bij veranderingen of problemen. Al met al een super service."

Sieben Tools autobestickering met mat zwart folie
'Denken erg goed mee in de ontwerpfase'

"Totale ontzorging van ontwerp tot en met het bestickeren. Denken erg goed mee in de ontwerpfase. Goed advies, snel klaar en goede kwaliteit."

Gewrapte truck, autobestickering, autobestickeren
'Alles in het werk gesteld'

"Truckstore is zeer tevreden over het eindresultaat. Er was wat tegenslag in het gehele proces, echter heeft Autobestickeren iedere keer alles in het werk gesteld om het project tijdig af te krijgen."

Bekijk alle recensies
Klanten vertellen
kiyoh
9.6
74 beoordelingen

Meer dan
5.000
tevreden klanten