Fleetmarking

Autobestickeren.com ontzorgt in fleetmarking voor wagenparkbeheerders en autoleasebedrijven.

Offerte aanvragen

Uniforme uitstraling

  • Uniforme uitstraling. Fleetmarking is waardevol als er uniformiteit is. Dit betekent in onze ogen dezelfde soorten folies, kleuren en kwaliteit. Heeft u reeds beplakte voertuigen, dan stemmen wij de nieuwe bestickering hierop af.

Alle bestanden op 1 plek

  • Alle bestanden op 1 plek. Wij beheren voor u de bestanden en zodra er wijzigingen aangebracht moeten worden, hoeft u slechts bij 1 partij aan te kloppen.

IJzersterke ontwerp afdeling

  • Autobestickeren.com beschikt over goede ontwerpers, die uw bestanden bijschaven als dat nodig is. U kunt zelfs met lege handen aankomen, want wij denken ook graag met u mee over de uitingen en we doen voorstellen voor aansprekende autoreclame in uw huisstijl.

Heldere prijzen

  • Heldere prijzen. U kunt als fleet manager te maken hebben met een grote autovloot, u wilt niet voor verrassingen komen te staan. Wij spreken vaste prijzen af. Zo weet u altijd vooraf de prijs van bestickering van bepaalde type voertuigen en kunt u ongeacht locatie uitgaan van duidelijkheid. Omdat u grote aantallen kunt leveren aan ons, profiteert u van een winstmarge in de offerte.

Snel schakelen

  • We schakelen snel. Tijd is kostbaar en stilstand van de voertuigen al helemaal. Wij regelen de bestickering en belettering van het wagenpark snel en goed. De voertuigen kunnen zo snel mogelijk weer de weg op met bestickering waar niets op aan te merken is.

Schade

  • Schade? Ook dat lossen we op en krijgt u de voertuigen terug in de staat zoals u verwacht.

Autoreclame voor groot aantal voertuigen

Stel u bent fleet manager voor een organisatie en heeft de verantwoordelijkheid over alle personeels voertuigen, of u bent verantwoordelijk voor de uitingen op alle voertuigen van een leasebedrijf, niets is voor ons te gek. Van fleet marking op trucks tot aan kleinere wagenparken met een aantal bedrijfswagen, bestickering in grote en kleine aantallen kunnen we voor een fijne prijs leveren. En bovendien hangt daar een samenwerking achter waar u van op aan kunt. 

Wilt u eens spreken met ons, of direct wat advies krijgen over de uitingen en / of aanpak? Bel of mail ons vandaag nog.

Offerte aanvragen

Bedrijfsbus bestickeren: laat een onuitwisbare indruk achter!

Wij zijn er voor particulieren, MKB’ers, internationaal vervoerders en wagenparkbeheerders. Wij snappen ook dat snelheid belangrijk is. U wilt uw bedrijfsauto(‘s) kort uitlenen en het liefst zo snel mogelijk de weg op. Wij gaan met onze strakke planning dan ook efficiënt te werk. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons uitgebreide offerte formulier invullen en direct een keuze maken uit een van onze pakketten. U kunt ons ook even bellen of mailen om uw wensen te delen.

Bent u straks tevreden over de bestickering van uw bedrijfswagens, en wilt u ook uw kantoorpand of etalage fraaier maken? Dan kunnen wij u ook helpen bij gevel- en lichtreclame of bestickering van rolluiken en overheaddeuren - ook wel outdoor signing genoemd. Hoe tof is het als al uw uitingen op elkaar afgestemd zijn?! 

Bekijk autoreclame

Portfolio

Onze projecten: van auto- en wagenparkbelettering tot indoor en outdoor signing. Ter inspiratie of als voorbeeld voor jouw campagne.

Klanten vertellen
kiyoh
9.6
74 beoordelingen

Meer dan
5.000
tevreden klanten