Plakken is het nieuwe verven

Het verwijderen van folies is eenvoudiger dan verf. Je kunt vaker wisselen, tegen geringe kosten. Een winkel of kantoor kan zich door kleur en afbeeldingen onderscheiden.

Offerte aanvragen

Folies: blijvend of actiematig

De laatste decennia is de populariteit van zelfklevende folies enorm gegroeid. De toepassingen zijn legio. Ieder jaar komen er meer en betere foliesoorten. De kleuren van folies zijn intenser dan bij verf. Het verwijderen van folies is eenvoudiger dan verf. Je kunt vaker wisselen, tegen geringe kosten. Een winkel of kantoor kan zich door kleur en afbeeldingen onderscheiden.

Een sfeer creëren waarin het prettig verblijven is. Tegelijkertijd vergroot Indoor Signing de uitstraling en identiteit van uw merk of bedrijf. Want, zeg nu zelf, in een ruimte waarin je je prettig voelt is het toch beter zaken doen?

Dit spreken wij met u af bij Indoor Signing
Advies en projectbegeleiding bij design en productie;
Expertise van te gebruiken foliesoorten/printmateriaal;
Gebruik van internationale A-merken folieleveranciers;
5 Jaar garantie op gebruikte foliesoorten/materialen;
Kleurecht/uv-bestendig materiaal en demontage zonder beschadiging.
Offerte aanvragen
Dit spreken wij met u af:
Dit kunt van ons verwachten
5 jaar servicegarantie
UV-kleurbestendig
Pitstop montageteam
Zeer scherp geprijsd
Weerbestendig

Clear view folie - glasfolie

Hoe meer glazen deuren en wanden, des te groter de vraag naar privacy. De populariteit van glasfolie neemt ieder jaar toe. Niet zo verwonderlijk. Het is praktisch en duurzaam. Bij moderne interieur architectuur voert transparantie de boventoon. Er wordt veel glas gebruikt.

Lees verder

Fotobehang

De stap van auto’s bestickeren naar Indoor Signing is niet meer dan logisch. Het materiaal en de techniek voor het aanbrengen van de zelfklevende folies is praktisch gelijk. Daarom wordt aan Autobestickeren.com vaak gevraagd of wij een voorstel kunnen maken voor een duidelijke en veilige bewegwijzering.

Lees verder

Wat zeggen onze klanten?

Alles voor een tevreden klant.

Full colour gewrapte bestelbus voor Spa Zuiver met  autobestickering
'Erg tevreden'

"Perfecte en snelle service, opdrachten correct uitgevoerd tegen een scherpe prijs, kortom erg tevreden met Autobestickeren.com!"

Deels carwrap uitgevoerd met bestickering
'Goed meegedacht over het ontwerp'

"Al onze bedrijfsauto's voorzien van logo stickers en belijning. Alles ziet er netjes uit, meedenkend bij veranderingen of problemen. Al met al een super service."

Sieben Tools autobestickering met mat zwart folie
'Denken erg goed mee in de ontwerpfase'

"Totale ontzorging van ontwerp tot en met het bestickeren. Denken erg goed mee in de ontwerpfase. Goed advies, snel klaar en goede kwaliteit."

Gewrapte truck, autobestickering, autobestickeren
'Alles in het werk gesteld'

"Truckstore is zeer tevreden over het eindresultaat. Er was wat tegenslag in het gehele proces, echter heeft Autobestickeren iedere keer alles in het werk gesteld om het project tijdig af te krijgen."

Bekijk alle recensies
Klanten vertellen
kiyoh
9.6
74 beoordelingen

Meer dan
5.000
tevreden klanten