Voor elk doel een geschikte folie

automotive folies • carwrapfolies • zelfklevende folies • snijfolies • indoor- en interieurfolies • outdoorfolies • wall papers • whiteboard- en krijtbordfolies • beschermfolies • zonwerende of verduisteringsfolies • freesletters • etc.


Vrijwel niets is onmogelijk en voor alles is er een oplossing. Autobestickeren.com kijkt nergens meer van op. U vraagt en wij leveren het beste materiaal voor de beste prestaties. Het verfraaien van een auto, voertuig, object, ruimte of gebouw begint met een idee en de wil om anders of beter zichtbaar te willen zijn. Jezelf onderscheiden. Je bedrijf profileren. Actiemarketing. Je een nieuw imago aanmeten. Stijlvol, opvallend en spraakmakend timmeren aan de weg.

Autobestickeren.com werkt met folies en materialen van ’s werelds meest gerenommeerde leveranciers:

Avery-oracal-3m

Ten minste drie jaar garantie op al onze (geprinte) folies

Techniek en vakmanschap
Belangrijker dan het materiaal vinden wij bij Autobestickeren.com de techniek en het vakmanschap om 100% te presteren. Alles dient perfect op elkaar aan te sluiten en zo aangebracht te worden dat het gebruik van een folie niet zichtbaar is. Ons Pitstop Montageteam heeft ervaring met de meest complexe projecten en vreemde objecten. Geen overlap, zo min mogelijk naden, geen kieren en alles van tevoren technisch uitgetekend en productietechnisch bedacht. Heeft u een unieke foto of wilt u een kunstwerk uit het Rijksmuseum printen? Transparant, mat, glans, parelmoer, metallic, zilver of goud? You name it!

Ieder project is voor ons een uitdaging om steeds weer een topprestatie te leveren. Wij bekommeren ons om de technische eigenschappen die uw project nodig heeft. En over het doel waarvoor de bestickering nodig is. U hoeft geen ingewikkelde keuzes te maken voor een 90 micron- of 200 micronfolie; over welke soort transparante lijmlaag en over de rolbreedte en lengte van de folie. Autobestickeren.com gaat altijd uit van het beste en maakt een weloverwogen keuze waar u ten minste drie jaar garantie voor krijgt. Het is bij ons nog nooit voorgekomen dat een folie uit zichzelf loslaat.

Levensduur van ten minste drie jaar
Hoelang een folie met of zonder print meegaat is geheel afhankelijk van het doel en de (weers)omstandigheden. Een object dat voortdurend blootstaat aan extreme warmte, kou, weer en wind zal een kortere levensduur hebben dan bijvoorbeeld een indoormuurprint van 4 x 5 meter waar geen direct zonlicht op valt. Autobestickeren.com gebruikt uitsluitend speciale (latex)inkten en folies die uv-bestendig zijn. Ook hierbij geldt dat bijvoorbeeld een fullcolour print op een auto die altijd in de brandende zon staat, op den duur aan intensiteit verliest.

Autobestickeren.com geeft op alle producten bij normaal gebruik ten minste drie jaar garantie. De meeste folies gaan in de praktijk veel langer mee, gemiddeld vijf jaar en tot zelfs twaalf jaar!

Steeds meer vraag naar milieuvriendelijke producten en duurzame oplossingen.

Ecologische en duurzame oplossingen
Autobestickeren.com maakt bij voorkeur gebruik van duurzame oplossingen en materiaalsoorten. Onze leveranciers (zie boven) brengen steeds vaker nieuwe producten op de markt die het milieu, de gezondheid en de veiligheid verbeteren. Denk hierbij aan de fabricage van pvc-vrije en bio-based folie-soorten; de verwerking van het product (oplosmiddelen, chloorvrij, pvc-vrije polymeer) en ten slotte de afvoer als restmateriaal (halogenen-arm, afbreekbaar en recyclebaar).

Milieuvriendelijk
De keuze voor een milieuvriendelijk product en de prestaties worden steeds belangrijker. Informeer bij Autobestickeren.com naar het gebruik van latex-inkten en milieuvriendelijke materialen als de nieuwe 3M™ Envision™ Print Wrap Film 480 Cv3 en de 3M™ Envision™ Gloss Wrap laminaat 8548G. Deze folies zijn gemaakt om bepaalde chemische stoffen te weren, zonder op kwaliteit in te leveren.

Gedetailleerde technische info
Er bestaan vele honderden soorten folies die speciaal ontwikkeld zijn voor de automotive branche. Ieder seizoen komen er steeds meer en betere soorten folies op de markt. Op verzoek kan Autobestickeren.com van het gebruikte materiaal van uw opdracht of project, technische informatie verschaffen.

Klanten vertellen
kiyoh
9.6
74 beoordelingen

Meer dan
5.000
tevreden klanten