Vrachtwagen bestickering

Laat uw vrachtwagen bestickeren of wrappen bij Autobestickeren.com. Bij ons kunt u ook terecht voor een mooi ontwerp!

Offerte aanvragen

Trailers of aanhangers wrappen

Bent u beheerder van een wagenpark en wilt u de voertuigen inzetten als rijdende reclamezuilen? Laat vrachtwagens, trailers of aanhangers beletteren. Een bestickerde trailer of aanhanger leent zich het beste voor een stukje branding dankzij de vele contactmomenten op de weg, ook op afstand bent u zichtbaar.

Vergroot daarom de naamsbekendheid van uw bedrijf effectief, want nergens creëert u zo’n groot bereik als in het verkeer. Van compacte logo belettering tot complete car / trailer wrap: bij Autobestickeren.com helpen we u ook met een passend ontwerp.

Bekijk pakketten

Gedeeltelijke vrachtwagen bestickering of volledige trailer wrap?

Uw voertuigen met een uitstraling zoals u dat wilt? Wij regelen ‘t. Met belettering van vrachtwagens, trailers en aanhangers zorgt u voor mooie reclameobjecten die goed gezien worden op de weg. Hierin bieden we verschillende pakketten aan: van compacte bestickering tot ons creative pakket, waarbij we het volledige ontwerp ook uit handen nemen.

Heeft u zelf al een ontwerp gemaakt of laten maken? Dan kunt u deze met ons delen. Wij gaan altijd voor de perfecte afwerking en streven naar 100% tevredenheidsgarantie.

Offerte aanvragen

Unieke, duurzame voertuigbestickering

Alles is mogelijk op het gebied van zelfklevende folies. Wij denken graag met u mee: of u nu particulier bent, internationaal vervoerder of wagenparkbeheerder. Heeft u bijvoorbeeld veel oude vrachtwagens rijden die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken? Een trailer wrappen door Autobestickeren.com kan ervoor zorgen dat de voertuigen weer als nieuw ogen.

Naast het bestickeren van vrachtwagens, verzorgen wij ook allerlei voertuigen. 

Bekijk autoreclame
1

Portfolio

Onze projecten: van auto- en wagenparkbelettering tot indoor en outdoor signing. Ter inspiratie of als voorbeeld voor jouw campagne.

Klanten vertellen
kiyoh
9.6
74 beoordelingen

Meer dan
5.000
tevreden klanten