Anti-inbraak of zonwerende raamfolie

Raamfolie met een functie: het wordt steeds warmer in Nederland, en tijdens hete zomers wil je de warmte uit een kantoor of bedrijfspand houden. Folie met een zonwerende - en daarmee isolerende - functie, is ideaal. We vertellen je ook meer over folie die inbrekers buiten houdt.

Snel meer weten? Neem contact op via (020) 30 80 127 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Opvallende reclame op uw bedrijfswagen

Marketing is tegenwoordig al duur genoeg. Het liefst kiest u daarom voor een duurzame oplossing, waarmee u tegelijkertijd heel veel bereik creëert. Het laten bestickeren van uw bedrijfswagens of bedrijfsbussen biedt hierin uitkomst. Met jarenlange ervaring en een mooi portfolio zijn wij uw partner als het gaat om voertuigen bestickering.

Autobetickeren.com bestickert uw bestelauto’s, bestelbussen of bestelwagens. Onze prijzen zijn inclusief montage en opmaak en desgewenst nemen wij het ontwerp voor u uit handen. Wij denken met u mee over een creatief en opvallend ontwerp dat blikken zal vangen. U levert uw bedrijfswagens af bij ons, of wij komen uw voertuig op locatie van bestickering voorzien. Beschikt u over een wagenpark, dan bieden wij ook fleetmarking aan.

Bekijk pakketten
van Gogh bestickering
groene play button

Zonwerende of verduisterende raamfolie

Raamfolie heeft een decoratieve werking en biedt privacy. Aan dat rijtje voegen we ook andere eigenschappen toe. Er is zonwerende of verduisterende raamfolie beschikbaar die de warmte buiten houdt. Ideaal voor hete dagen, waarop je het binnen juist koel wilt houden. Het aanbrengen van zonwerende raamfolie is daarmee een energiebesparende oplossing en dus duurzaam!

Verduisterende folie zorgt ervoor dat de lichtinval naar binnen wordt verminderd. Een bijkomende voordeel is dat meubels minder snel verkleuren door de afname van zonlicht dat naar binnen schijnt.

Contact opnemen
Decor signing. Bestickerd met huisstijl
Menno's eetwinkel signing. bestickerd met huisstijl

Anti-inbraak folie

Raamfolie, ofwel plakfolie, dat inbrekers tegenhoudt. Werkt dat echt? Nou, je kunt het kwaadwillenden een stuk ingewikkelder maken. Anti-inbraak folie op ramen zorgt voor een vertragende werking. Deze inbraak-werende folie wordt aan de binnenkant aangebracht. Het maakt het glas als het ware sterker, waardoor het moeilijker wordt om binnen te komen. De folie voorkomt dat de ruit breekt.

Je kunt foto’s van de ruimte en de maten doorgeven aan ons, wij maken op basis daarvan een offerte of een ontwerp. We schakelen snel, en bieden hoogwaardige folies tegen eerlijke prijzen. 

Prijs ontvangen

Privacy folie

Wil je raamfolie gebruiken als privacy middel? Dat kan met etsfolie. Deze plakfolie is lichtdoorlatend, maar biedt voldoende privacy. Privacyfolie laten plaatsen door professionals, zorgt voor een super strakke afwerking. De privacyfolie houdt pottenkijkers buiten, en zorgt daarmee ook een decoratieve afwerking.

Offerte opvragen
2way vision - in- &outdoor signin/ full colour bestickerd

Portfolio

Onze projecten: van auto- en wagenparkbelettering tot indoor en outdoor signing. Ter inspiratie of als voorbeeld voor jouw campagne.

Klanten vertellen
kiyoh
9.6
74 beoordelingen

Meer dan
5.000
tevreden klanten