klanten vertellen 9,3/10 x
 
Offerte

Actueel

Verkoop van bedrijfswagens in de lift

Verkoop van bedrijfswagens

in de lift

De verkoop van nieuwe bedrijfswagens in de Europese Unie is in januari bijna 8 procent gestegen naar een kleine 188.000 voertuigen. In bijna alle grote autolanden werden meer busjes, touringcars en trucks verkocht, aldus autobrancheorganisatie ACEA. Italië en Spanje groeiden ruim 15 procent. In het Verenigd Koninkrijk, dat uit de Eu wil, gingen de verkopen bijna 6 procent omlaag. Nederland groeide met ruim 5 procent tot 10.802 bedrijfswagens.

Record aantal lease auto's in Nederland

Recordaantal leaseauto’s

in Nederland

Het aantal leaseauto’s op de Nederlandse wegen is in 2017 (ten opzichte van het jaar ervoor) met ruim 9 procent gestegen tot 860.000, een recordaantal. Dat meldt de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA). De toename is vooral te danken aan de opmars van private lease door particulieren. Vorig jaar werden 390.000 contracten afgesloten. In totaal rijden er nu 103.000 privé geleasede auto’s door Nederland. De VNA hoopt dat de groei van het aantal leaseauto’s de komende jaren door zal zetten richting een miljoen.

Purple

De kleur van 2018 is...

‘Een dramatisch provocerende attente paarse tint’

Ieder jaar weer presenteren fabrikanten en stijlgoeroes ons een kleur waarvan zij zeggen: ‘Dat wordt ’m.’ Maar zo eenduidig is men bij lange na niet. Sterker nog, er heerst grote verdeeldheid alom. Wie bepaalt welke kleur ik mooi moet vinden? De Nederlandse verfindustrie heeft ‘Heart Wood’ gekozen. Interieurstylisten van RTL Woonmagazine zweren bij donkergrijs en de mode-industrie kleurt 2018 met kleurpaletten waar iedereen wel iets van zijn of haar gading vindt. En toch worden wij ongemerkt beïnvloed.

voorbeeld bestickering

Wist je dat?

Het visitekaartje voor je bedrijf

Een autoreclame is het visitekaartje voor je bedrijf. Een bedrijfsauto die veel op drukke wegen rijdt wordt per maand door honderdduizenden personen gezien. Dit kan oplopen tot wel twee miljoen impressies per jaar (CBS). Met een relatief lage investering heeft men in verhouding een ontzettend groot bereik. En, niet onbelangrijk, met autoreclame bereikt men de doelgroep in de regio waarin men zelf actief is. Verkeersdeelnemers kunnen niet om de boodschap heen; wegzappen of wegklikken is er niet bij. Autobestickeren.com heeft een aantal feiten en aardige weetjes over auto’s, vervoer en transport onder elkaar geplaatst.

9,3
klanten vertellen
30 Beoordelingen