Carwrap POM

Mijn auto bestickeren:
hoeveel kost dat?

Bij Autobestickeren.com werken we met vaste pakketten. Dit maakt de keuze voor jou makkelijk. Kwaliteit, snelheid en een top eindresultaat voor een aantrekkelijke prijs!

Personenauto bestickering kosten

Personenwagen bestickering leent zich uitstekend voor het vergroten van de zichtbaarheid van je merk of bedrijf. Vaak zie je het bedrijfslogo en de contactinformatie terug op de achterzijde en zijkant van de auto. Mooi uitgevoerd zorgt dit net voor die professionalisering waarnaar je op zoekt bent.

Wil je jouw personenauto laten bestickeren en ben je toe aan een nieuwe, frisse huisstijl? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. We zorgen ervoor dat jouw wagen er weer als nieuw uitziet tegen een scherpe prijs. Check bijvoorbeeld ons pakket Compact, mét montage en opmaak vanaf € 209,-.

windowcube bestelauto bestickeringsolaredge bestelauto bestickering

Prijs bestelwagen bestickering

Misschien wel het meest voorkomend in onze garage! Heb je meerdere bestelwagens die je wilt laten bestickeren? Het voordeel van Autobestickeren.com is dat je altijd snel met ons kunt schakelen. Hebben wij eenmaal de definitieve bestanden, dan is het een kwestie van doorpakken en bieden wij snelle service zodra je nieuwe wagens hebt. Ook geen gedoe met facturatie, extra kosten of schakelen tussen meerdere partijen.

Wij leveren bestelwagen bestickering al vanaf € 329,-. Heb je meerdere bedrijfswagens? Dan kunnen we in de meeste gevallen een scherpere prijs aanbieden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kosten bestelbus bestickeren

Autoreclame: als je erover nadenkt een stuk voordeliger dan adverteren op bijvoorbeeld billboards langs de weg. Zo kun je ook onderweg de naamsbekendheid van jouw bedrijf vergroten, zonder dat je daar veel advertentiekosten betaald. Twee vliegen in één klap dus! Bij ons kun je je bestelbus laten bestickeren voor een aantrekkelijke prijs.

Je bestelbus kunnen wij naar wens wrappen vanaf € 1.990,-, bijna volledig beletteren vanaf € 639,- of we pakken het subtieler aan door de bestelbus van je logo en contact info te voorzien vanaf € 299,-. Meer info over het bestickeren van je bestelbussen? Vraag jouw offerte vandaag nog aan.

Autobestickering in drie stappen

Je wilt je auto natuurlijk zo snel mogelijk voorzien van autoreclame. Bij Autobestickeren.com hebben wij onze processen efficiënt ingericht, zo ben je verzekerd van een snelle aanpak.

Offerte aanvragen
1

Vraag een offerte aan, lever je bestanden aan en geef hierin een zo duidelijk mogelijk beschrijving van de wensen.

2

Als de gevraagde bestanden en informatie binnen zijn, zullen wij het ontwerp en offerte toesturen.

3

De productie start en we plannen een moment in voor de bestickering. Bij ons of bij jou op locatie.

Hoeveel kost reclame op een aanhanger?

Deze voertuigen lenen zich perfect voor een full color wrap. Bekijk ook voorbeelden van aanhangers die wij bestickerd hebben! Rondrijden met bestickering waar iedereen het kan zien (zij, achter én voor!) doe je bij Autobestickeren.com vanaf € 395,-. Bekijk onze pakketten als je interesse hebt in de bestickering van je bakwagen of aanhanger.

Huiskens vrachtwagen bestickeringKoike vrachtwagen bestickering

Kosten vrachtwagen bestickeren

Met bestickering op vrachtwagens kun je uitpakken. In feite is jouw vrachtwagen een enorm, rijdend billboard, dus is het de ideale manier om - zonder al te hoge kosten op langer termijn - aan de zichtbaarheid van je merk of product bij te dragen. Je ziet ze dan ook nauwelijks ‘naakt’ rijden.

Je kunt bij onze pakketten voor vrachtwagen bestickering een aantal leuke voorbeelden bekijken ter inspiratie. Compacte vrachtwagen bestickering kunnen wij voor je regelen (incl. montage en opmaak) vanaf € 795,-. Ga je voor de dan kunnen wij de volledig vrachtwagen wrappen vanaf

Wagenpark fleetmarking kosten

De gehele fleet laten bestickeren? Als wagenparkbeheerder wil je een uniforme, professionele uitstraling, maar daarnaast verwacht je ook kwaliteit en snelheid. Omdat de grootte van het wagenpark de hoeveelheid werk voor ons bepaalt, is een offerte op maat nodig.
Neem daarom contact met ons op, dan kunnen we je meer vertellen over de kosten en mogelijkheden!

pom closeup

Offerte aanvragen

Wij zijn ook telefonisch of per mail bereikbaar!

Vul je gegevens in voor een offerte

Bedankt voor het invullen! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Klanten vertellen
kiyoh
9.6
74 beoordelingen

Meer dan
5.000
tevreden klanten